Остава една седмица до пълното унищожаване на парламентарната демокрация в България.

...
Остава една седмица до пълното унищожаване на парламентарната демокрация в България.
Коментари Харесай

Една седмица имали Възраждане да спасят демокрацията

Остава една седмица до цялостното заличаване на парламентарната демокрация в България. Това видя Деян Николов от " Възраждане " в декларация от името на ПГ при започване на днешното пленарно съвещание.

Демокрацията е правото на свободен избор, посочи той. Демокрацията са хилядите българи, които се подписали в, безапелационен бе депутатът. Демокрацията са 604 хил. българи, които директно показаха волята си, съобщи още Деян Николов. Демокрацията е волята на един народ, добави той.

Една седмица оставала на Народното събрание да реши дали да се организира референдум за еврото, по думите му. Този период изтичал на 7 юли.

В правна комисия точката за референдума е отхвърлена. Жалко е да не зачитате волята на 604 000 български жители, показа депутатът от " Възраждане ". Жалко е да се молите под масата на евролидерите  поясни Николов. Жалко е да вярвате, че посланикът е по-страшен от народа, обърна се към депутатите той.

Спрете да се вършиме, че има консенсус в българското общество, настоя Николов. Еврозоната е гибел за българската финансова система, по тази причина и Николов прикани за обществен спор с специалисти, които се зарече да унищожи. За българите Еврозоната не била приоритет. Време ни е за референдум, време е да запазим българския лев, прикани Николов.
 И да не помислят да замитат референдума, сигнализират от
И да не помислят да замитат референдума, сигнализират от " Възраждане "

Хората на Костадин Костадинов чакат Народно събрание да кажат по кое време ще е
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР